Om
My Little Meal

Om Oss och våra Klämmispåsar

Vi på My Little Meal består av en familj vars föräldrar har många års erfarenhet av inköp i livsmedelsbranschen samt produktutveckling med inriktning mot hållbarhet. 

Vår vision med våra produkter är funktionell design som gör föräldrars vardag lite lättare. Eftersom vi dessutom älskar utflykter, med våra barn, till skogen och andra naturnära områden, är miljön och naturen en stor del av vår familjs liv. Det är därför viktigt att funktion och kvalité uppfyller våra högt ställda krav. När produkten är bra minskar risken för att den inte kommer till användning. Vi vill att våra produkter ska användas så många gånger som möjligt för att minska förbrukningen av engångs-klämmisar. Det är vårt försök att bidra till en mer hållbar livsstil.  

Vårt mål är att klämmispåsarna vi tar fram ska vara bäst i test alla kategorier. Våra klämmispåsar ska lätt gå att fylla på med barnmat eller smoothie. Det ska vara enkelt att försluta dem och de ska hålla tätt. Designen ska vara ergonomisk för barnen. En enkel och praktisk mellis kan ”rädda” utflykten och och hålla barnens humör uppe en liten stund till. Det vet vi av egen erfarenhet 🙂

Vi har valt ut leverantör med omsorg och alla klämmispåsar ni kan köpa i vår butik uppfyller EU-standard samt våra egna höga krav. För att garantera att vi uppfyller alla krav har vi jobbat med, SGS. De har hjälpt oss att utföra alla nödvändiga tester i deras labb. Det är viktigt för oss att inte kompromissa med design, funktion och kvalité. Det resulterar i en hållbar produkt som kommer användas regelbundet av dig och din barn.

Design

Funktion

Kvalité